László M. Ágnes: Beszédészlelés - letölthető hanganyag

Cikkszám:
CK-427

Ár: 0 Ft

A könyv hátoldalán lévő vonalkód utolsó 5 számjegye

A már megvásárolt kiadványhoz a hanganyagot webáruházunkon keresztül tudja letölteni 0 Ft-os vételárral az alábbiak szerint:

Készítse elő a megvásárolt könyvet, a letöltéshez szükség lesz rá.

Helyezze a kosárba  a választott kiadványt, majd kattinson a "Fizetés gombra".  (Amennyiben még nem regisztrált, itt hozza létre a fiókját!)

A"Számlázási adatok" oldalon írja be a kiadvány hátoldalán lévő vonalkód utolsó 5 számjegyét a megfelelő helyre, a további adatok megadása nem szükséges.  Ezután áttekinheti a "Megrendelés" adatait majd fogadja el az ÁSZF-t.  Letöltési igényéről kap egy visszaigazoló e-mailt.  Munkatársunk max. 2 munkanapon belül - a beírt kód alapján - engedélyezi a letöltést, melyről emailben értesítést kap. A  fiókjába belépve válassza a  "Letölthető vásárlásaim (licenszek)" menüpontot és kattintson a Letöltésre.  A letöltott fájlt egy winzip vagy winrar programmal kell kicsomagolni.  (A hangfájlok  valamilyen audio lejátszó programmal lejátszhatók.)

 
Aktuális

Bejelentkezés: +36 30/9210-352


Webáruházunkról


Letölthető hanganyag:
Auditív észlelés, 

Beszédészlelés


Szülőtréninget végzett szülők számára minden hónap első szerdáján 18 órától szülőklubot tartunk. A  klubok időpontjai: május 2./ június 6./ szeptember 5./ október 3. / november 7. / december 5.

Előzetes bejelentkezés szükséges!


Hallástréning (AIT) program folyamatosan kölcsönözhető.

NYÁRI IDŐPONTEGYEZTETÉSEK MEGKEZDŐDTEK!