Testvércsoport

A szülőknek nem könnyű az élet egy fimota gyerekkel. De menyire nehéz lehet egy testvérnek. Háttérbe szorul, mert mindig a fimotára kell figyelni, és sok családban állandó zaklatásnak is ki van téve, mert ha a fimota gyerek unatkozik, a testvért találja meg elsőnek. Sok testvér ezért egy kicsit hajlik a sunyiságra. Ő is tudja, hogy a másiknak nehéz, de nem lehet mindig szentnek lenni, néha vissza is kell vágni. A fimotákkal pedig könnyű, mert mindenre azonnal ugranak. Sok testvér rá is tanul. Egy kis piszkálás és a fimota már őrjöng, lehet, hogy ezzel bosszút állt, az is lehet, hogy csak egy kis lélegzethez jutott. Bárhogy is van, nem könnyű.

A testvércsoport segít feldolgozni a testvérkapcsolat problémáját és segíti a gyereket abban, hogy megőrizze saját egyéniségét és saját értékeit a helyzeti nyomás ellenében.

 

 

 

 

 

Aktuális

Bejelentkezés: +36 30/9210-352


Webáruházunkról


Letölthető hanganyag:
Auditív észlelés, 

Beszédészlelés


Szülőtréninget végzett szülők számára minden hónap első szerdáján 18 órától szülőklubot tartunk. A  klubok időpontjai: május 2./ június 6./ szeptember 5./ október 3. / november 7. / december 5.

Előzetes bejelentkezés szükséges!


Hallástréning (AIT) program folyamatosan kölcsönözhető.

NYÁRI IDŐPONTEGYEZTETÉSEK MEGKEZDŐDTEK!