Szociális tréning

 

A fimota gyerekek többségének gondja van a saját-korosztályi társkapcsolataival. Kicsikkel szeretnek lenni, mert azok felnéznek rájuk, és örülnek ha egy nagyfiú szóba áll velük. A kicsik hagyják magukat irányítani, engedelmeskednek és keveset vitatkoznak. A nagyobbakra meg a fimoták néznek fel. Azokkal jönnek ki, akik szórakoztatónak találják őket, a humoruk vagy a kreativitásuk miatt (a testvér kivétel!). A gond az, hogy az osztálytársak azonos korúak...

 

A fimoták szociális tréningje egészen speciális. Nem könnyű eredményt elérni olyan helyzetben, ahol minden gyerek folyamatosan mozog pl. egyik a mellette lévő széket tekergeti a feje fölött, a másik a villanyt kapcsolgatja, a harmadik dobál stb. mindenki elsőként akar beszélni, a figyelem középpontjában akar lenni, szabadon asszociál, kimondja azonnal, ami eszébe jut, igyekszik túlharsogni a többieket és próbál mindenki másnál nagyobbat mondani. Leírhatatlan. De aki mindezt végigküzdi, az utána már bárhol megállja a helyét.   

 

Az általunk kidolgozott szociálistréning szigorú programon keresztül a viselkedésszervezés, az alkalmazkodás és a viselkedéskontroll kialakulását segíti elő. A programunkat végigcsináló közel száz gyerek, ma már másokat segít és tanulmányaiban sikeres.

Szociálistréning I. - viselkedésrepertoár bővítő, 10 x 90 perc (kicsiknek 60-90 perc)
Szociálistréning II. - együttműködést fejlesztő, 10 x 90 perc (kicsiknek 60-90 perc)
Szociálistréning III. - önkontroll, 10 x 90 perc (kicsiknek 60-90 perc)

 

Aktuális

Bejelentkezés: +36 30/9210-352


Webáruházunkról


Letölthető hanganyag:
Auditív észlelés, 

Beszédészlelés


Hallástréning (AIT) program folyamatosan kölcsönözhető.