Súlyozott takaró rendelhető L méret 120x180 cm

Elérhető: webáruházban
Cikkszám:
CK-450

Ár: 24 860 Ft

A könyv hátoldalán lévő vonalkód utolsó 5 számjegye

A Nyugalma súlyozott takaró a testen egyenletesen szétosztott enyhe nyomás következtében kellemes ölelés érzetet ad, megnyugtatóan hat, ennek következtében kiegyensúlyozottabb lesz az alvás. Segít a szorongással, stresszel küszködöknek, jól alkalmazható autista és ADHS-s gyerekeknél is. Van, akinek a gyorsabb elalvásban segít, van akinek a nyugodtabb álmok elérésében.

Nincs határozott szabály arra nézve, hogy milyen súlyú takarót kell használni. Fontos, hogy a súlytakaró tömege arányos legyen az azt használó személy testtömegével.  Általános elfogadott számítási mód: a  gyerekek testtömegének 10%-a, ehhez lehet még számítani + 0,5-1 kg-ot. Felnőtteknek a testtömegük 5-10%-a az ajánlott.

Súlyozott takaróink általában bébitakaróknak használt meleg, puha tapintású wellsoft, (100% poliészter) anyagból készülnek. Rendeléskor a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni, milyen mintázatú anyagot szeretne (pl. macis, párducos stb.). A súlyozott takarók menüpont alatt található bármilyen méretnél látható anyagok közül választhat.

A wellsoftot kívül választható szatén anyag, illetve kétoldalas, téli – nyári takaró is.

A Nyugalma súlyozott takarókat elsősorban egyedi megrendelésre készülnek a megadott méretek alapján, a rendelés megkezdése előtt azonban nézzen körül meglévő készletünkben, hátha talál megfelelő méretet készen!

Az itt megrendelt súlyozott takarót a termék árának átutalása után egyedileg készítjük el. A várható szállítási idő 7 és 21 nap között mozog. A terméket Dpd futárszolgálattal szállítjuk. További részletek az ÁSZF-ben.

Mindig lesz nyugalma, ha van