Súlyozott takaró rendelhető S méret tévézéshez, utazáshoz

Elérhető: webáruházban
Cikkszám:
CK-561

Ár: 13 860 Ft

A könyv hátoldalán lévő vonalkód utolsó 5 számjegye

KEDVES VÁSÁRLÓINK! 

DECEMBER 15-ig LEADOTT RENDELÉSEKET LEGKÉSŐBB 20-án ÁTADJUK A FUTÁRSZOLGÁLATNAK, GARANCIÁT AZONBAN NEM TUDUNK VÁLLALNI, HOGY ODAÉR-E KARÁCSONY ELŐTT, EZÉRT KÉRJÜK ÜNNEPI RENDELÉSÉSEKET - A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT - LEHETŐLEG 10-IG ADJÁK LE!

DECEMBER 15. UTÁN LEADOTT RENDELÉSEK MÁR CSAK JÖVŐ ÉVBEN TUDJUK SZÁLLÍTANI!

Jelenleg választható anyagminták

Az itt megrendelt súlyozott takarót a termék árának átutalása után egyedileg készítjük el.

A várható szállítási idő 7 és 21 nap között mozog. A terméket  futárszolgálattal szállítjuk. További részletek az ÁSZF-ben.

2 év alatti gyereknek egyik terméket sem ajánljuk!

A súlyozott takaró a testen egyenletesen szétosztott enyhe nyomás következtében kellemes ölelés érzetet ad, megnyugtatóan hat, ennek következtében kiegyensúlyozottabb lesz az alvás. Segít a szorongással, stresszel küszködöknek, jól alkalmazható autista és ADHS-s gyerekeknél is. Van, akinek a gyorsabb elalvásban segít, van akinek a nyugodtabb álmok elérésében.

Nincs határozott szabály arra nézve, hogy milyen súlyú takarót kell használni. Fontos, hogy a súlytakaró tömege arányos legyen az azt használó személy testtömegével.  Általános elfogadott számítási mód: a  gyerekek testtömegének 10%-a, ehhez lehet még számítani + 0,5-1 kg-ot. Felnőtteknek a testtömegük 5-10%-a az ajánlott.

Két típusú súlytakaró választható. Nyári súlytakaró vászonból vagy szaténból, a téli-nyári súlytakaró egyik oldala vászonból vagy szaténból, a másik oldala  általában bébitakaróknak használt meleg, puha tapintású wellsoftból készül. A terméket előre utalással lehet megrendelni. 

Az S méretű takaró mérete: 80x120 cm.

Nagyobb gyerekeknek a kisméretű takaró alkalmas kanapéban, fotelben való olvasáshoz, tévé nézéshez, autóban való utazáshoz. Itt is alkalmazhatjuk a 10 %-os szabályt, de ne adjunk hozzá + súlyt.

A Nyugalma súlyozott termékeket elsősorban egyedi megrendelésre készülnek a megadott méretek alapján, a rendelés megkezdése előtt azonban nézzen körül meglévő készletünkben, hátha talál megfelelő méretet készen!

 

 

Mindig lesz nyugalma, ha van