Súlyozott takaró rendelhető XL méret

Elérhető: webáruházban
Cikkszám:
CK-597

Ár: 29 840 Ft

A könyv hátoldalán lévő vonalkód utolsó 5 számjegye

Jelenleg választható anyagminta

Az itt megrendelt súlyozott takarót a termék árának átutalása után egyedileg készítjük el.

A várható szállítási idő 7 és 21 nap között mozog. A terméket futárszolgálattal szállítjuk. További részletek az ÁSZF-ben.

2 év alatti gyereknek egyik terméket sem ajánljuk!

súlyozott takaró a testen egyenletesen szétosztott enyhe nyomás következtében kellemes ölelés érzetet ad, megnyugtatóan hat, ennek következtében kiegyensúlyozottabb lesz az alvás. Segít a szorongással, stresszel küszködöknek, jól alkalmazható autista és ADHS-s gyerekeknél is. Van, akinek a gyorsabb elalvásban segít, van akinek a nyugodtabb álmok elérésében.

Nincs határozott szabály arra nézve, hogy milyen súlyú takarót kell használni. Fontos, hogy a súlytakaró tömege arányos legyen az azt használó személy testtömegével.  Általános elfogadott számítási mód: a  gyerekek testtömegének 10%-a, ehhez lehet még számítani + 0,5-1 kg-ot. Felnőtteknek a testtömegük 5-10%-a az ajánlott.

Az XL méretű (140x200 cm) méretű súlytakaróból két típusú választható. Nyári súlytakaró vászonból vagy szaténból, a téli-nyári súlytakaró egyik oldala vászonból vagy szaténból, a másik oldala  általában bébitakaróknak használt meleg, puha tapintású wellsoftból  készül. A terméket előre utalással lehet megrendelni. 

A Nyugalma súlyozott termékeket elsősorban egyedi megrendelésre készülnek a megadott méretek alapján, a rendelés megkezdése előtt azonban nézzen körül meglévő készletünkben, hátha talál megfelelő méretet készen!

 

 

Mindig lesz nyugalma, ha van