Az online konzultációról

A gyereknevelés nehéz mesterség. Nagyon sok döntést kell hozni rövid és hosszútávra szólókat vegyesen. Ez sok kérdést ébreszt. Mindenki szeretne a lehető legtöbbet megadni a gyerekének, szeretne jó szülő lenni és szeretne sikeres gyerekeket nevelni. Mindezt jó volna úgy csinálni, hogy közben a családi élet is élvezetes legyen. Jó volna ha majd szép emlékké válna a gyerekkor, mind a gyerekek mind a szülők számára.

Az online konzultáció lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek fejlődése, nevelése és a problémák kezelése terén nagy tapasztalattal rendelkező szakembertől, gyakorlatias válaszokat, konkrét tanácsokat és hatékony segítséget kapjanak.

Lehet általános kérdéseket tisztázni melyik életkorban mit kell tudni a gyereknek, mikor tér el az átlagtól, a szülők nevelési elvei jól segítik-e a gyerek fejlődését stb.

Lehet konkrét listával érkezni, gondot okoz a fektetés, az evés, a rutinok kialakítása stb.

Lehet tanácsot kérni, átbeszélni a szükséges lépéseket pl. fejlesztéssel, óvoda vagy iskolaválasztással kapcsolatban.

Lehet, a már diagnosztizált gyerekek viselkedésének módosításához un. szülő-menedzselést kérni. Amikor rendszeres időkben átbeszéljük a szükséges lépéseket és kontrolláljuk a haladást.

ADHD-s kamaszok és felnőttek számára a tüneteket, stratégiákat lehet átbeszélni.

A szolgáltatásainkról további információt itt talál:

Pszichológiai tanácsadás

Fejlesztés

Viselkedésterápia